Opinia Timisoarei

Nicolae Robu: Am votat pentru cea mai buna reprezentare a Timisoarei in Parlamentul Romaniei si in cel European

TIMISOARA. Primarul Timisoarei Nicolae Robu a votat la sectia organizata la Scoala Gen. 30 din zona Soarelui, el indemnand oamenii sa mearga la vot, in ciuda vremii care se anunta ploioasa pentru intreaga zi. El a venit la urne insotit de sotia si fiica sa si a subliniat importanta acestor alegeri.

Am votat pentru cea mai buna reprezentare a Timisoarei in Parlamentul Romaniei si pentru cea mai buna reprezentare in Parlamentul Europei. Sper sa vina cat mai multi cetateni ai Timisoarei la vot. Este important sa voteze… S-a indus ideea ca alegerile europarlamentare nu sunt foarte importante, dar cred ca e extrem de pagubos pentru Romania, pentru poporul roman sa trateze asa aceste alegeri. E important pentru Romania sa aiba reprezentanti de seama in Europa„, a declarat primarul Nicolae Robu la iesirea de la urne.

Edilul a tinut sa se asigure ca presedintii sectiilor de votare pentru europarlamentare le vor pune oamenilor din Colegiul 3 in vedere ca mai au de votat si pentru reprezentantul lor in Parlamentul Romaniei. A mers la acestia si le-a atras atentia sa ii trimita pe alegatori si la sectiile pentru alegerea deputatului de Timisoara pe acest colegiu.

Exit mobile version