Opinia Timisoarei

Nicolae Robu: Am pierdut. Infrangere zdobitoare in fata lui Dominic Fritz la Primaria Timisoara. Video

TIMISOARA. Dominic Fritz, candidatul USR-Plus, este castigatorul alegerilor locale pentru functia de primar al Timisoarei. Numaratoarea paralela din sectiile de votare din Timisoara arata ca acesta l-a invins categoric pe actualul edil.

Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea, dupa ce au fost numarate voturile din peste 15% din sectii.

„N-am nicio suferinta, inseamna ca nu ma pliez eu pe ce vor timisorenii pe urmatorii 4 ani. Las cu sufletul impacat tot ce am realizat si tot ce am lasat ca proiecte. Am mostenit si eu proiecte. Eu las mult mai multe, las fonduri europene 80 de proiecte, multe sunt in faza foarte avansata. Asta-i viata. Fara regrete. Eu am pus viata din viata mea, in tot ce am facut si recunosc ca mi-ar fi placut ca obiective pentru care am luptat atata, precum pasajul Solventul, noul stadion, polivalenta, centura, sa fie asociate cu al treilea mandat al meu. N-a fost sa fie, mergem inainte, eu sunt fericit cu tot ce am realizat pana la varsta mea.
Nu stiu de ce am pierdut si nici nu ma framanta foarte mult. Eu sunt cu constiinta mea foarte impacata. Viitorul va arata daca votul de astazi a fost bun pentru timisoreni. E un moment al retragerii din orice pentru fiecare. Eu o sa am cu totul alte preocupari. Intotdeauna in fata mea au fost multe carari, si la ora actuala sunt multe, n-o sa va pot spune ce voi face.
Fieare om greseste, niciodata nu am pretins ca nu gresesc, dar nu cred ca din cauza lor am pierdut. Sunt constient de greselile pe care le am facut, da ce stiu clar acum este ca nu din cauza greselilor am pierdut. Vizavi de activitatea mea de primar, nu am nimic sa imi reprosez.
Mi-ar fi placut sa va spun din postura de invingator. Nu vi-l spun acum, pentru ca nu imi place sa ma victimizez. Dupa ce se asaaza lucrurile, o sa va spun despre gustul amar. Deocamdata nu va spun. Sunt un luptator si sunt foarte impacat. Chiar sunt foarte impacat.
Nu am niciun mesaj pentru contracandidat. Suntem in lumi paralele si vom ramane in lumi paralele pentru totdeauna. Viata va demonstra pentru fiecare. Nu am niciun mesaj sa-i adresez.
Le multumesc timisorenilor care mi-au dat votul. Sunt foarte surprins, pentru ca astazi, dupa masa, erau oameni in piata din fata scolii generale 30, foarte multa lume. Au venit toti la mine. Acolo daca facea cineva o numaratoare rezulta ca luam cine stie ce procente uriase. Acei oameni chiar m-au votat. Eu am simtit, mai ales in ultima vreme, ca exita un segment neintegrat pe piata, pe care nu il simti.
Lectia este ca trebuie sa fiu mai preocupat de viata mea decat am fost pana acum.
Nu stiu ce fac de maine incolo. Nu pot sa iau decizii imediat. Continui sa exercit functia de primar pana cand va depune juramantul noul primar. Inca sunt profesor, imi vad de jobul meu. O sa vedem, voi continua, pentru ca nu sunt omul care sa stea. N-am niciun gand la alegerile parlamentare. Sunt sigur. Nu stiu diferenta, in procente, ca nu au fost numarate toate voturile. S-au notat voturile pentru mine si cele pentru contracandidat. Nu se mai pot schimba lucrurile. Diferenta este foarte mare, mergem inainte”, a declarat Nicolae Robu.

Exit mobile version