Opinia Timisoarei

Nicolae Robu a testat noua masina de serviciu. Ce reactie a avut dupa ce s-a urcat la volan? FOTO!

TIMISOARA. Bucurie mare pentru intaiul gospodar al Timisoarei. Incepand de anul acesta, edilul se va plimba prin oras, in interes de serviciu, cu o limuzina, un Mercedes Clasa E, pe care a primit-o de la una din societatile din subordinea primariei.

Masina este gri, insa primarul cu siguranta ar fi ales o alta culoare. A si testat-o, insa nu a avut timp sa iasa cu ea prin oras, ci a dat doar doua ture prin parcarea primariei.

„Este gri masina, eu as fi ales alta culoare, daca era sa stabilesc eu, dar nu m-am ocupat eu. Am facut doua ture prin curtea primariei cu noua masina… merge foarte bine, e Mercedes, ce sa comentezi. Merge bine, am mai condus Mercedes, din pacate nu masina proprie, ca eu sunt cu aceeasi Laguna, second-hand, produsa in 2001. E bine deocamdata, nu m-am ocupat de aceasta problema, nici de dotarea masinii, nici de culoare, de absolut nimic”, ne-a declarat Nicolae Robu.

Autoturismul a fost cumparat de Retim, care l-a dat in comodat Executivului Primariei Timisoara. Vechea masina, un Volkswagen Passat, a fost implicata anul trecut intr-un accident de circulatie si a suferit avarii serioase.

CITESTE SI: Primarul Nicolae Robu incepe anul intr-o noua masina de serviciu. Cu ce autoturism se va deplasa spre santiere?

Exit mobile version