Opinia Timisoarei

Nicolae Robu a iesit din spital la nici o saptamana de la operatia pe cord deschis in care i s-au facut 4 bypass-uri

La 6 zile de la interventia chirurgicala complexa pe inima, Nicolae Robu a iesit pe poarta Institutului de Boli Cardio Vasculare Timisoara, de la Padurea Verde. Dupa externare, candidatul USL la Primarie s-a dus acasa pentru perioada de convalescenta.

La iesirea din spital, Nicolae Robu a facut o declaratie de presa de pe geamul masinii. Era insa foarte slabit, vorbea destul de rar si a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. Le-a spus doar ca abia asteapta sa se intoarca in campania electorala.

In continuare voi intra in programul de campanie pentru ultima perioada. Nu mai facem declaratii acum. Eu ma bucur ca au fost atatea mesaje de simpatie, de solidaritate si de incurajare de la timisoreni, foarte multe si de la oamenii simpli. Vreau sa spun ca este aici un personal exceptional, o sa raman vesnic indatorat si recunoscator profesorului Gaspar, profesorului Pescariu, profesorului Dragulescu, celorlalti medici care s-au ocupat de mine si intregului corp de asistente si infirmiere”, a declarat Nicolae Robu de pe geamul masinii.

Va reamintim, Nicolae Robu a fost operat joia trecută, dupa ce a acuzat dureri puternice la inima. Candidatul USL la Primaria Timisoara, care a implinit luni 57 de ani, a fost supus de urgenta unei interventii chirurgicale in timpul careia i-au fost realizate 4 bypass-uri aorto-coronariene. A fost chemat special la Timisoara pentru operatie si profesorul Gunter Laufer de la Viena.

CITESTE SI: Candidatul USL la Primaria Timisoara, Nicolae Robu, va fi externat din spital marti sau miercuri, la mai putin de o saptamana de la operatia pe cord deschis. Exista risc de infectie! Duminica, Nicolae Robu avea probleme de vorbire, surse

CITESTE SI: Operatia pe cord deschis a lui Nicolae Robu s-a incheiat. Au fost realizate 4 bypass-uri, iar interventia a durat 3 ore. Vezi ce spun medicii!

Exit mobile version