Opinia Timisoarei

Nicolae Ciuca transeaza la Timisoara situatia din PNL Timis: Nu se pune problema sa il schimbam din functie pe Alin Nica. Ne vedem de treaba. Foto

TIMISOARA. Presedintele PNL, fostul premier Nicolae Ciuca, a venit vineri la Timisoara pentru o vizita politica menita sa linisteasca apele in filiala condusa de Alin Nica, unde mai multi liberali isi doresc inlocuirea acestuia de la conducere.

Aici nu este vorba de arbitraj, este vorba de o activitate a PNL si stiu ca sunt foarte multe discutii, zvonuri, tocmai de aceea am venit, ne clarificam si dupa aceea ne vedem linistiti de treaba”, a spus Nicolae Ciuca, inainte de inceperea intalnirii cu primarii PNL, organizata in sala multifunctionala a Palatului Administrativ pe care liberalii au inchiriat-o pentru doua ore.

Ciuca a dat detalii suplimentare si cu privire la o potentiala schimbare din fruntea filialei PNL Timis a lui Alin Nica.

Nu se pune problema sa il schimbam din functie pentru ca daca ar fi o astfel de situatie, decizia se ia in BPN.  Si, cum in BPN nu am avut o astfel de abordare, ne vedem de treaba. (…) Situatii speciale, in interiorul partidelor, nu doar la PNL, sunt la toate partidele. E nevoie sa avem astfel de activitati pentru a ne clarifica si a ne vedea de drum asa cum este normal sa fie. Sa fie lucrurile clarificate, sa nu avem niciun fel de suspiciuni vizavi de o persoana sau alta.”, a mai spus Ciuca.

La sedinta nu participa Nicolae Robu, candidatul PNL pentru Primaria Timisoara. De altfel, Nicolae Robu a spus in mai multe randuri ca nu isi mai doreste functii politice in partid, ci doar sa recastige primaria.

UPDATE: Intalnirea lui Nicolae Ciuca cu primarii PNL din Timis a durat aproape 4 ore. Concluzia a fost aceea ce situatia din filiala este generata de orgolii si relatii interpersonale tensionate, a spus Nicolae Ciuca. Presedintele PNL a mai precizat ca in cadrul intalnirii, majoritatea primarilor si-au exprimat prin vot decizia de a fi condusi pe mai departe de Alin Nica la nivelul filialei Timis.

A fost supusa la vot situatia ca atare si votul a fost cat se poate de favorabil actualei conduceri, astfel ca actuala conducere isi vede mai departe de treaba. Asa e democratic, asa e corect…
Problemele nu sunt atat de grave. Acolo unde sunt foarte grave… Pana la urma toate chestiunile tin de relatii interpersonale, de orgolii, trebuie sa mai faci si sacrificii de orgoliu cand conduci o filiala. Aici intervine abilitatea, maiestria liderului de filiala„, a precizat Nicolae Ciuca la iesirea de la intalnirea cu primarii PNL din Timis.

Alin Nica a anuntat ca urmeaza sa se intalneasca cu fiecare dintre primarii care il contesta in parte in incercarea de a readuce armonia in sanul filialei Timis a PNL.

Exit mobile version