Opinia Timisoarei

Nicio surpriza la Turda. Potaissa a batut clar SCM Poli Timisoara

Intr-un meci disputat in avans din cadrul etapei a 19-a a Ligii Nationale de handbal masculin, SCM Poli a pierdut asteptat la Turda. Doar antrenorul Horvath Attila credea intr-un rezultat pozitiv, insa diferenta din teren a fost mare, 37-31 (21-15).

Poli a fost „in meci” nici doua minute, deoarece de la 1-1, gazdele s-au desprins rapid la 6-1 si 9-3, diferenta de sase goluri mentinandu-se pana la pauza, cand banatenii inregsitrau un numar imens de goluri primite in jumatate de partida, 21-15.

In partea secunda, Turda a condus in mai multe momente cu 8 goluri, dar in cele din urma diferenta finala a fost cea de sase goluri, 37-31.

Potaissa a marcat extrem de usor goluri, profitand de o aparare „deschisa” a banatenilor. Alb-violetii s-au remarcat mai mult de faza ofensiva, si daca ar fi ceva de subliniat este ca echipa are si juniori de viitor, Chira, Vuia, Trif marcand in repriza secunda. Sabin Ignat a reusit un meci foarte bun cu 12 goluri insa Poli a pierdut deja al 12-lea joc din 16 disputate, fiind cea mai slaba echipa dintre cele trei sustinute de autoritatile locale.

Exit mobile version