Opinia Timisoarei

Nicio infectare cu COVID la Timisoara si in judet, in ultimele 24 de ore. In continuare, peste 30 de oameni internati in spitale

TIMISOARA. Autoritatile au anuntat bilantul ultimelor 24 de ore in Timis, care nu indica niciun nou  caz de imbolnavire cu COVID, dupa efectuarea a 1.416 de teste, din care 555 teste rapide, si niciun deces.

CITESTE SI: 78 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID 19 in Romania, in ultimele ore. Rata de infectare in Timis ramane neschimbata

In Timis, rata de infectare cu coronavirus este de 0,04 la mie, iar la Timisoara e 0,09, la fel ca in ziua precedenta. Va reamintim ca aceste date, furnizate de Directia de Sanatate Publica, se calculeaza la 14 zile de referinta dintr-un total de 17, care sa cuprinda si retestarile, chiar daca nu s-au inregistrat cazuri noi.

Sunt 35 de pacienti confirmati si suspecti la coronavirus internati in spitalele din Timis, dintre care 3 in Terapie Intensiva.

De la inceputul pandemiei, in Timis s-au inregistrat 54.408 infectari cu coronavirus, iar 1294 de oameni au pierdut lupta cu boala.

Exit mobile version