Opinia Timisoarei

Nici Popa nu a mai putut salva ACS Poli Timisoara! Adio Liga I pentru „echipa autoritatilor”

TIMISOARA. Lamentabil… Asa poate fi caracterizat intr-un singur cuvant, meciul care putea aduce speranta unei salvari miraculoase de la retrogradare pentru ACS Poli. Cu un nou antrenor pe banca, ACS Poli s-a umplut de ridicol la Voluntari, demonstrand, desi nu mai era nevoie, ca Liga 1 a fost o „caciula” mult prea mare pentru gruparea banateana.

Si Voluntari, echipa oraselului cu 40.000 de locuitori si cu o baza sportiva de invidiat, meciul a fost decisiv, dar baietii pregatiti acum de „Domnul Flocea” s-au comportat ca atare.

In minutul 5, Enceanu deschidea deja scorul, finalizand cu capul, o centrare venita de la Filipov, apoi la mijlocul primei parti, Rus a punctat cu siguranta, dupa un 11 metri, dictat la un fault al lui Torres la Balan. In tot acest timp, ACS Poli s-a comportat ca o echipa resemnata…

In partea secunda, lucrurile au stat la fel de rau, ba chiar mai rau. Canu a vazut rosu, el colectionand pana in minutul 58 doua galbene, apoi gazdele au mai lovit o data dupa o faza de play station prin nou-intratul Tudorie. Doman s-a „remarcat” si el, urmandu-l pe Canu la vestiare, dupa un fault dur pentru care a vazut direct „rosu”. Tudorie a mai inscris o data in minutul 90, iar Vodut in prelungiri, stabilind scorul final, 5-0!!

Colac peste pupaza, Goga a ratat la (0-2) cu poarta goala, la una din putinele sanse de gol ale banatenilor, dand efectiv cu stangul in dreptul. Neputinta, dar in primul rand… LAMENTABIL! Si asa, echipa autoritatilor „reuseste” o noua retrogradare, de aceasta data chiar rusinoasa, ACS Poli avand un singur moment de stralucire, acel 1-0 cu FCSB, in rest multe dezamagiri si umilinte!

Exit mobile version