Opinia Timisoarei

Nici handbalistii nu scapa de Covid. Echipa Timisoarei nu va mai juca partida cu Baia Mare

TIMISOARA. Dupa problemele de la fotbal, rugby, sau baschet, pandemia afecteaza acum si echipa de handbal. Rezultatele testelor Covid efectuate ieri au relevat un caz pozitiv la coronavirus, fapt pentru care prim-divizionara de handbal masculin SCM Politehnica nu se mai deplaseaza la Sfantu Gheorghe, pentru meciul cu Minaur Baia Mare.

”In urma testarii intregului lot si a staff-urilor tehnic si administrativ al sectiei de handbal a SCM Timisoara, inaintea deplasarii in turneul de la Sfantu Gheorghe, un jucator a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timis a inceput ancheta epidemiologica si ca o prima masura, a recomandat sistarea participarii in competitie, vreme de sapte zile, dupa care se va face o retestare a intregului lot de jucatori si a staff-ului tehnic. Jucatorul depistat pozitiv se simte bine, iar pe parcursul zilei de azi i se va face o evaluare medicala. Prin urmare, echipa de handbal a SCM Timisoara nu va face deplasarea la acest turneu, in care ar fi urmat sa joace cu Minaur Baia Mare. In aceasta perioada de sapte zile jucatorii vor urma programul ce va fi stabilit de antrenori, dupa primirea unor noi detalii si recomandari de la DSP Timis”, se arata intr-un comunicat semnat de directorul SCM Timisoara, Vasile Ruset.

Partida dintre SCM Poli si Minaur Baia Mare trebuia sa se dispute maine la Sf. Gheorghe. Daca maramuresenii se prezinta, au toate sansele sa castige la masa verde cu 10-0. Acest esec ar fi un soc pentru banateni, care vin dupa sase victorii la rand.

Exit mobile version