Opinia Timisoarei

Nici de data asta. SCM Timisoara pierde din nou in fata lui Dinamo

TIMISOARA. Daca anii trecuti, „Leii din Banat” erau superiori „haitei”, sezonul acesta, totul s-a schimbat. Dupa doua victorii oarecum neasteptate in sezonul regulat, Dinamo s-a impus pentru a treia oara in campionatul in curs. A fost o victorie bucuresteana in Sala Constantin Jude, 91-87, dupa un meci „nebun”.

CITESTE SI: 11 jucatori de la Timisoara, plus antrenorul, pregatesc meciul Romaniei cu Rusia

Partida a fost de buna calitate, chiar daca s-au intalnit ultimele clasate din Top 6, acest lucru aratand ca baschetul romanesc este in crestere de forma. Dupa un inceput echilibrat, in care ambele echipe au trecut la conducere, Dinamo a condus la prima sirena, 26-23 si a reusit sa se distanteze pana la pauza mare, 51-39. Vizitatorii au avut un maxim de +16 puncte, dar banatenii au avut puterea sa revina, au castigat clar sfertul 3, 26-17, si au intors scorul pe final. 84-81. Au urmat insa cateva greseli usoare, din partea unor jucatori experimentati ai gazdelor, si Dinamo s-a desprins pe final, 91-87, dupa 40 de minute in care oricine putea castiga.

Franklin a fost cel mai bun marcator al timisorenilor, 19 puncte, dar a pierdut si 7 mingi, veteranul Komatina a contribuit cu 17 puncte, iar Sherwood Brown si Pesakovic au reusit cate 13 puncte si 7 pase decisive, respectiv 6 recuperari. De la oaspeti, care au avut o banca mai buna, acolo unde s-a facut si diferenta, „batranul” Barro a avut 19 puncte si 8 recuperari, urmat de Milutinovic si Masters, ambii cu 18 puncte.

In runda viitoare SCM Timisoara va juca tot pe teren propriu impotriva echipei din Sibiu.

Exit mobile version