Opinia Timisoarei

Nici cu doua penalty-uri, nici cu om in plus. Poli Timisoara, doar egal acasa cu Metaloglobus

TIMISOARA. Poli – Metloglobus, meciul din penultima etapa din play-off a fost in cele din urma intens. Desi nu mai au obiective, Poli fiind trimisa deja in barajul de mentinere, iar bucurestenii salvati, ambele grupari si-au dorit victoria.

CITESTE SI: Parfum de epoca si eleganta de odinioara, la Retroparada Primaverii. 100 de bijuterii pe patru roti admirate in cea mai frumoasa piata din Timisoara. Foto si video

A iesit un meci destul de incrancenat, s-a pus piciorul, s-a ratat, dar si s-a construit cu grija. Poli a ratat in prima repriza doua lovituri de pedepasa, prin Ursu si apoi prin Ignea, iar in partea secunda a avut om in plus la eliminarea lui Claudiu Herea. Golul a venit pana la urma in minutul 66, Birnoi marcand cu un sut plasat la coltul lung, dupa o faza cursiva de joc, 1-0! Nu avea insa sa fie victorie, iar in minutul 78, Potecea a executat magistral o lovitura libera de la aproape 25 de metri, 1-1.

Acea sa fie scorul final, insa intre timp si Mera a fost eliminat. Asadar, Poli este un simbol al neputintei in aceste momente, iar supararea suporterilor care sprijina necontenit echipa este justificata.

Exit mobile version