Opinia Timisoarei

Nesimtitii, stopati cu bariere pe piste, la stadion, in Timisoara! Cine mai are voie sa intre cu masina?

TIMISOARA.  Restrictii impotriva nesimtirii! Desi interzis accesul auto pe noile piste din jurul stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara, sunt inca destui soferi carora putin le pasa. Patrund cu autoturismele si fac ture in zona si chiar provoaca stricaciuni.

CITESTE SI: Distrugeri pe pista proaspat amenajata in jurul stadionului Dan Paltinisanu la Timisoara! Ce a putut face un sofer? FOTO!

 

Primarul Nicolae Robu spune ca vor fi instalate bariere, iar singurii care vor avea acces cu masina vor fi fotbalistii.

Edilul Nicolae Robu a afirmat ca in perimetrul strazii care vine dinspre clubul Heaven va fi pozitionata o bariera, iar fotbalistii au primit deja telecomenzi pentru a putea intra cu masinile personale in zona parcarii de la stadion. Primarul si-ar dori chiar doua bariere instalate, una la capatul de intrare dinspre cluburi, iar cealalta in apropierea parcarii.

Cert este ca cei care vor dori sa dea o tura in jurul Marelui Oval cu automobilul propriu, pot sa renunte la aceasta idee.

Va reamintim, la jumatatea lunii noiembrie s-a incheiat asfaltarea in jurul stadionului Dan Paltinisanu si s-au trast pistele de care ar trebui sa se bucure deopotriva alergatorii, biciclistii, rollerii sau iubitorii de skateboard, precum si pietonii. Aceasta pentru ca zona a fost inchisa pe vecie circulatiei auto.

Spatiul ce inconjoara arena sportiva a fost impatit in 4 culoare, unul pentru biciclisti, de 2 m latime, unul pentru role si skateboard, una pentru alergare si ultima pentru pietoni, in fapt o alee de 2,5 m latime.

Potrivit primarului Nicolae Robu, in zona vor fi plantati, pe langa piste, atat inspre arena, cat si in cealalta extrema, cateva sute de arbori, in special salcam.

Lucrarile, care au inceput in luna august, in jurul stadionului Dan Paltinisanu, au fost realizate de cei de la Drumuri Municipale, iar costurile au fost asigurate din bugetul de reparatii – aproximativ 1,6 milioane lei, fara TVA.

Exit mobile version