Opinia Timisoarei

Nesimtitii nu iau pauza. Peturi, saci plini cu deseuri sau trolere, gasite pe marginea Autostrazii si a drumurilor din vestul tarii de angajatii DRDP Timisoara. Obeliscul de la granita cu judetul Arad, vandalizat. Foto

TIMIS. Angajatii DRDP au continuat si in ultima saptamana patrularile pe drumurile pe care le au in grija. Si de aceasta data au fost nevoiti sa stranga gunoaiele lasate in urma de nesimtiti, fie in parcari, fie in santurile de pe marginea soselelor.

CITESTE SI: Fara teste de saliva pentru elevi luni. Urmatoarele kit-uri ajung la copii abia in saptamana de dinainte de Craciun. Explicatiile lui Raed Arafat

De aceasta data echipele Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara au adunat deseuri pe DN 7, cel care trece prin judetul Timis si ajunge pana la Nadlac, pe DN 79, sosea care leaga Aradul de Oradea, dar si pe Autostrada A 1, pe sectorul dintre Remetea Mare si Margina.

Si ce au gasit in urma soferilor i-a ingrozit.

Saci de rafie incarcati cu deseuri, peturi, galeti de plastic, doze de tabla, toate au fost aruncate de soferii nesimtiti pe marginea drumurilor. De pe portiunea dintre Remetea Mare si Margina, angajatii DRDP au recuperat chiar si un troler abandonat.

Unii nu s-au limitat doar sa arunce gunoiul la marginea soselei, ci chiar au vandalizat obeliscul aflat la granita judetelor Timis si Arad, tinand sa transmita un mesaj catre clubul de fotbal UTA, pe care insa nu il vom reproduce aici.

Angajatii DRDP Timisoara vor continua patrularile si in perioada urmatoare, in speranta ca soferii vor intelege ca drumul nu este cos de gunoi si nu vor mai arunca resturi pe unde ii taie capul.

Exit mobile version