Opinia Timisoarei

Nesimtitii care scuipa seminte si arunca chistoace de tigari in statiile de tramvai sau autobuz din Timisoara, arsi la buzunare

TIMISOARA. Azvarleau mucurile de tigara ori scuipau cojile de seminte pe trotuar, in statiile de tramvai sau autobuz, cand s-au trezit inconjurati de politisti. Vorbim de acei timisoreni carora putin le pasa de curatenia orasului si isi arunca resturile pe unde ii taie capul.

Mai multi nesimtiti au fost amendati de politistii locali care au patrulat in ultima saptamana prin mijloacele de transport in comun si prin statiile de tramvai, autobuz sau troleibuz din Timisoara.

Majoritatea celor sanctionati fie au fost prinsi pe cand aruncau pe trotuar sau in mijlocul drumului ambalaje, coji de seminte, chistoace de tigari, consumau alcool in pe bancile din statii sau cerseau prin vagoanele de tramvai.

Controalele agentilor de la Politia Locala Timisoara au vizat mijloacele de transport care circula in zonele Piata Mocioni, Piata Maria, Catedrala, Piata 700, bucla de la Calea Torontalului, Piata Traian, Piata Balcescu, dar si tronsoanele de la Gara de Nord spre Sala Olimpia.

Oamenii legii ii roaga pe timisoreni ca atunci cand intalnesc astfel de indivizi certati cu bunul simt sa sune deindata la numarul de telefon 0256.968 pentru ca agentii sa intervina.

Exit mobile version