Opinia Timisoarei

Nesimtirea se plateste la Timisoara! Strada pe care s-au dat cele mai multe amenzi in centrul istoric

TIMISOARA. Desi e interzis, soferii continua sa-si parcheze masinile pe strazile pietonale din zona centrala. Politistii locali insa nu-i iarta.

CITESTE SI: Vino cu 10 PET-uri turtite si primesti un copacel de tuia, la Timisoara! 

De la inceputul anului, nu mai putin de 5356 de amenzi au fost aplicate conducatorilor auto care isi lasa cu tupeu masinile pe zonele destinate exclusiv pietonilor.

Cele mai multe sanctiuni s-au dat pe strada Carol Telbisz – 1054 de amenzi, apoi pe str. Marasesti – 494 de amenzi, V.V. Delamarina – 416, Piata Huniade, 411, Gh. Dima – 400, A. Pacha – 389 si in Piata Victoriei – 307 amenzi.

O alta strada pe care frecvent a fost constatata oprirea si stationarea autovehiculelor este str. Constantin Musat, unde soferii obisnuiesc sa-si lase autoturismele pe avarii si pleaca pentru a-si rezolva diverse probleme. Aici au fost aplicate 127 de amenzi.
Multi soferi parcheaza in continuare si in Piata Unirii, in Piata Libertatii, pe pietonala Marasti, pe Paris ori pe Ghe. Lazar.

CITESTE SI: Bucurie uriasa langa Timisoara! Casute frumoase, nou-noute, si-au primit locatarii. Au costat 10.000 de euro fiecare! FOTO! 

Politistii locali reamintesc ca amenda pentru astfel de parcari poate ajunge pana la 625 lei si trei puncte penalizare la permis.

Exit mobile version