Opinia Timisoarei

Nesimtire! Multi stapani de caini din Timisoara nu aduna mizeria dupa animalele de companie. Ce patesc?

TIMISOARA. Nu e parc in Timisoara  in care sa nu risti sa-ti afunzi incaltarile in resturi lasate, in iarba sau pe alei, de cainii de companie ai unor stapani, carora putin le pasa de mizeria ramasa in urma si carora nici macar nu le trece prin cap sa adune dupa animale.

Politistii locali au iesit la ‘vanatoare’ de astfel de posesori de caini, care nu au respect nici pentru semeni nici pentru lege.

Agentii au luat la rand mai multe zone din oras si parcuri, locuri semnalate de timisoreni ca fiind pline de resturi fiziologice de la animalele de companie, dar si unde stapanii isi plimba nestingheriti cainii periculosi fara lesa si botnita.

Multi timisoreni reclamasera faptul ca mizeria cateilor se gaseste din belsug la gropile cu nisip din parcuri unde copiii se joaca si risca sa se imbolnaveasca.

Politistii locali au facut verificari in  Parcul Regina Maria (Poporului), Parcul Copiilor ”Ion Creanga”, Parcul Justitiei, Civic, Botanic, zona Piata Sfantul Gheorghe si Ceasul floral, Dacia, Bucovina, Cugir si Silistra, precum si zonele apropiate supermarketurilor.

Agentii au rupt 26 de amenzi stapanilor de caini care nu respecta legea si avertizeaza ca vor continua sa tina sub observatie parcurile din Timisoara pentru a-i determina pe posesorii de animale sa se conformeze.

Exit mobile version