Opinia Timisoarei

Nesimtire filmata. Nemernici surprinsi cand aruncau gunoaie la margine de drum, in urma echipelor de curatenie ale CJ Timis. Au si sarit la bataie. Video

TIMISOARA. Tupeul si nesimtirea nu au limite pentru unii cetateni din Timis. O femeie a fost surprinsa in timp ce arunca nonsalant gunoaie intr-o zona ce tocmai fusese curatata.

CITESTE SI: Masina despicata de un copac ce a ajuns pana la bancheta din spate. Accident groaznic pe DN7 

Femeia a fost surprinsa de camerele de luat vederi dintr-o masina pe un drum din Timis in timp ce trage pe dreapta, deschide portbagajul si incepe sa arunce la marginea soselei deseuri.

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis au decis sa faca publice aceste imagini si spun ca nu este un caz singular. Un barbat a fost surprins in timp ce abandona gunoaie intre Peciu si Giulvaz, iar un altul intre Ciacova si Jebel.

O alta echipa de curatenie a CJ Timis a fost aproape luata la bataie de niste nesimtiti.

In timp ce echipele CJ Timis adunau deseurile abandonate pe marginea drumurilor judetene, doi cetateni au venit sa arunce saci intregi de gunoaie chiar in locatiile curatate. Unul a fost surprins intre Peciu si Giulvaz si altul intre Ciacova si Jebel. In cadrul aceleiasi campanii, membrii unei echipe CJ Timis aproape au fost luati la bataie, dupa ce au atras atentia unor persoane intr-un caz asemanator celor prezentate mai sus.
Autoritatile abilitate sa ia masuri au fost anuntate de situatiile intampinate pe teren, dar, chiar daca vinovatii vor ajunge sa plateasca sub o forma sau alta pentru comportamentul lor, ne temem ca va fi doar o picatura in ocean. Azi facem curat, maine mormanele sunt la loc. Trebuie sa ne intrebam sincer daca noi, ca si comunitate, ne dorim cu adevarat o lume mai buna, mai curata, mai corecta. Daca da, solutia este in mana fiecaruia dintre noi.
Va incurajam sa nu ramaneti pasivi cand vedeti asemenea acte de lipsa de bun simt si, va rugam, pledati pentru un comportament civilizat in randul apropiatiilor„, transmit reprezentantii Consiliului Judetean Timis.

Va reamintim, la sfarsitul lunii septembrie, Consiliul Judetean a demarat o campanie de curatenie pe drumurile judetene, una care urmeaza sa se incheie in aceste zile. In cadrul acestei operatiuni s-au strans deseuri de pe mai multe drumuri din intreg judetul, cu ajutorul echipelor CJT si a voluntarilor.

Sursa video: Consiliul Judetean Timis

Exit mobile version