Opinia Timisoarei

Nesimtire crasa la Timisoara! Tineri, prinsi in timp ce mancau seminte si scuipau cojile pe strada, pusi sa le adune una cate una

TIMISOARA. Mitocania urbana in forma ei cea mai pura! Cativa tineri isi faceau veacul pe o strada din zona Circumvalatiunii din Timisoara, marti, unde stateau de povesti, rontaiau seminte si scuipau cu tupeu cojile pe jos.

Un localnic revoltat a pus mana pe telefon si i-a chemat pe politisti pe strada Libelulei. Agentii i-au descoperit rapid pe tinerii prost crescuti, care stateau pe o banca din fata unui bloc si isi vedeau linistiti de sueta lor garnisita cu degustari repetate de „bomboane agricole”.  In jurul lor  zaceau imprastiate cojile de seminte azvarlite printre dinti.

Politistii locali le-au ars cate o amenda s-o tina minte, apoi i-au pus sa adune cojile pe care le aruncasera cu nesimtire. Oamenii legii au vegheat operatiunea de curatenie pentru ca nu cumva cei 3 tineri, cu varste intre 16 si 17 ani, sa dispara fara sa fi strans in urma lor.

Amenda pentru scuipatul semintelor pe strada este intre 500 si 1000 de lei.

CITESTE SI: Scuipa seminte pe strada, isi arunca gunoaiele la margine de drum, parcheaza unde-i taie capul! Vezi Topul nesimtirilor in Timisoara!

Exit mobile version