Opinia Timisoarei

Nervi varsati in trafic la Timisoara! Ce a patit un sofer? VIDEO!

TIMISOARA. Sicanarile in trafic sunt la ordinea zilei in Timisoara, iar pe unii dintre soferi, uneori ii mai lasa nervii. Sta marturie o intamplare petrecuta chiar ieri la iesirea din oras spre localitatea Utvin.

CITESTE SI: Actiune fulger in cluburi din Timisoara! Epic, Fratelli, Scottish si Molly Malone, verificate! Care a fost urmarea?

Un sofer grabit, s-a aventurat intr-o depasire stransa si, furios ca un alt conducator auto nu l-ar fi lasat sa revina pe banda sa de mers, a vrut sa-l pedepseasca. Dupa ce a reusit manevra, in conditii de trafic aglomerat, acesta a oprit masina in fata celuilalt, blocandu-l.
Apoi s-a dat jos furios si a incercat sa-i deschida portiera, insa asta nu i-a reusit pentru ca soferul blocase usa.

CITESTE SI: Cea mai importanta lucrare de la Jiul, in Timisoara! Cum se construieste bolta de beton de la baza pasajului de cale ferata? FOTO!

Cand a vazut, cel mai probabil, ca in spatele lui se facuse coada de masini, barbatul s-a lasat pagubas si, dupa ce a abatut asupra celuilalt o ploaie de injuraturi, si-a vazut de drum. Nu s-a multumit insa cu asta, ci a avut grija, la scurt timp sa-i reapara in fata celui care il enervase, facand o noua depasire ‘la mustata’ si claxonandu-l.

Intreaga scena a fost surprins de o camera video montata pe bordul autoturismului din spate, iar imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Exit mobile version