Opinia Timisoarei

Neprezentare sau vot impotriva demiterii? Constantin Ostaficiuc: Parerile sunt impartite in PDL Timis, decidem la Colegiul Director cum actionam

TIMISOARA. In organizatia PDL Timis parerile sunt impartite in privinta felului in care se va actiona la Referendum. In timp ce unii vor sa boicoteze scrutinul si sa nu se prezinte la urne, altii spun ca vor merge la vot pentru a se exprima impotriva demiterii lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei.

Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, a declarat ca organizatia Timis a PDL nu se va prezenta la Bucuresti, la sedinta de marti a Colegiului Director, cu un  mandat anume.

Vom respecta intrutotul decizia Colegiului Director. Am avut unele discutii cu membrii din conducerea PDL Timis, unii vor sa mearga la Referendum si sa puna stampila pe « NU », pe buletinul de vot, in timp ce altii spun ca nu pot merge sa legitimeze un Referendum organizat ilegal. Decidem in Colegiul Director cum actionam, iar decizia aceea o vom respecta”, a declarat Constantin Ostaficiuc.

PDL a convocat pentru marti, la ora 11.00, la Palatul Parlamentului, o sedinta a Colegiului Director, for din care fac parte si liderii organizatiilor judetene.

Surse democrat-liberale au declarat pentru MEDIAFAX ca liderii PDL sunt convocati marti pentru a raspunde la intrebarea „Boicotam sau nu referendumul din 29 iulie?”.

Exit mobile version