Opinia Timisoarei

Nenorocire pe sosea. 3 morti si 4 raniti intr-un teribil accident pe drumul Timisoara – Buzias, dupa ce un camion a izbit 4 masini. Printre decedati, un fost politist. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe soseaua ce leaga Timisoara de Buzias. 4 masini si un camion s-au izbit violent in apropiere de localitatea Albina.

CITESTE SI: 17 morti in 51 de accidente grave pe soselele din Timis, in prima parte a anului, mai putini fata de 2020. Continua raziile politistilor de la Rutiera 

In urma impactului, doua masini au zburat in campul din vecinatate.

7 oameni au fost implicati in accident, dintre care 3 au murit. Dintre cei 4 raniti, doi sunt in stare grava, transmit reprezentantii ISU Timis.

La locul tragediei au intervenit pompierii din cadrul Detasamentului 1 Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o descarcerare, 1 autospeciala pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD si trei ambulante SAJ.

Au fost implicate patru autoturisme si un autotren. Sunt 7 persoane implicate, dintre care 4 persoane constiente, monitorizate la fata locului de echipajele de urgenta. Din nefericire, 3 sunt decedate (doi barbati si o femeie). 2 victime au fost transportate la spital, iar celelalte doua primesc ingrijiri la locul accidentului„, transmit reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis.

Din primele date, un autoturism care se indrepta spre Buzias a oprit pentru a face un viraj la stanga, sa intre spre satul Albina. In vreme ce soferul astepta sa treaca o coloana ce venea catre Timisoara, din spate s-a apropiat in viteza camionul. Soferul a franat brusc, mastodontul a intrat pe contrasens, a ajuns de-a curmezisul drumului si a lovit primele autoturisme ce veneau din fata. Potrivit unor martori, soferul camionului nu ar fi fost atent la drum, ci la telefonul mobil.

Cei trei care au decedat in urma impactului sunt un fost politist si mama acestuia, care erau intr-una dintre masini, precum si soferul unui alt autoturism.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si incearca sa stabileasca cu precizie cum s-a produs nenorocirea.

Din primele verificari, rezulta ca soferul, un barbat de 54 de ani, care conducea un autocamion dinspre Timisoara inspre Buzias a intrat in coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior alte trei autoturisme intrand in coliziune cu autoturismul acrosat de catre autocamion.

In urma impactului 3 persoane au decedat (conducatorii primelor doua autoturisme, unul de 39 de ani si celalalt de 53, si o femeie de 74 de ani, pasager in al doilea autoturism) si alte doua persoane au fost ranite (barbat si femeie)„, au transmis si reprezentantii IPJ Timis, dupa ce doi dintre raniti au refuzat transportul la spital, fiind in afara pericolului.

Soferul camionului a fost testat, iar rezultatul a aratat ca nu bause inainte de a se urca la volan.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili toate imprejurarile care au dus la producerea nenorocirii.

Video: George Stefanita

Exit mobile version