Opinia Timisoarei

Nenorocire intr-o familie din Timisoara. Tatal a murit intr-un accident, iar mama si cei doi copii au fost raniti

Tragedie pe o sosea din judetul Hunedoara, marti. Un sofer de 35 de ani din Timisoara a murit, iar sotia acestuia si cei doi copii au fost raniti, in urma unui accident rutier.

Barbatul se indrepta cu familia spre Hateg, pe DN68, iar intr-o curba periculoasa a pierdut controlul volanului. Masina a derapat pe soseaua umeda, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un camion.

In urma impactului, soferul s-a stins, iar sotia lui de 39 de ani si cei doi copii, de 5 si 7 ani au fost raniti.

Un barbat in varsta de 35 de ani din municipiul Timisoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN 68, pe sensul de mers Caransebes – Hateg, intr-o curba deosebit de periculoasa la dreapta, in conditiile unui carosabil umed, a pierdut controlul directiei de mers si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu de vehicule condus de un tanar in varsta de 29 de ani din judetul Gorj. In urma acestui eveniment rutier, a rezultat decesul conducatorului auto si ranirea unei femei in varsta de 39 de ani si a doi minori in varsta de 7 si 5 ani, aflati in calitate de pasageri ai autoturismului. Victimele au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Traficul in zona accidentului se desfasoara pe un singur sens.

Exit mobile version