Opinia Timisoarei

Nebunie la Gradina Zoologica de Ziua Copilului! Sute de prichindei s-au distrat alaturi de animalute si s-au bucurat de teatru, mascote si cadouri

TIMISOARA. Sute de copii au calcat pragul Gradinii Zoologice din Timisoara de ziua lor. Micutii au facut senzatie printre animalutele de la Zoo si s-au pozat cu mascotele aduse de municipalitate.

Eva Labadi a venit cu trupa de la Teatrul Merlin si au pus in scena o piesa de teatru pentru micuti, ajutati de mascote. Prichindeii au venit chiar si din Arad pentru a celebra ziua de 1 iunie la Zoo, cu parintii, bunicii sau cu educatoarele de la gradinite si profesoarele de la scoli.

„Am mai fost la Zoo cand eram mic de tot, bebelus, si mi-au placut mult maimutele”, spune micuta Andreea. Colega ei, cu care mergea de mana, spune ca a vazut pentru prima data un strut si ca este foarte mare.

„Nu m-am speriat de el, am vazut strut, am mai vazut maimute, ursi, mi-au placut. Am primit cadou apa si caiet”, spune si Andrada.

O echipa de tineri de la cluburile Rotaract s-a jucat cu micutii care au calcat pragul gradinii si le-au impartit tot felul de daruri: acadele, prajiturele, apa sau chiar masinute teleghidate. Cei mici au jucat sotron, ratele si vanatorii si au desenat cu creta pe asfalt. Atmosfera a fost una copilareasca, iar copiii timisoreni au promis ca vor reveni la Zoo si in alte zile din an.

Exit mobile version