Opinia Timisoarei

Nebunie la Balul Bobocilor 2010 de la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor Timisoara cu Gina Pistol

Sute de tineri au petrecut la cel mai asteptat bal al sezonului, cel al Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor din Timisoara, scoala despre care se spune ca are cele mai frumoase studente.

Tema din acest an – „Dansez pentru mine”.

Studentii au parodiat celebra emisiune, iar gazde au fost Gina Pistol si Calin Matej, pe post de Iulia Vantur si Stefan Banica Jr. Iar 4 studenti au luat loc la masa juriului in chip de Mihai Petre, Cornel Patrichi, Wilmark si Beatrice Rancea.

Cu profesorii alaturi, acesta a fost cadrul in care s-a desfasurat concursul de Miss. Tinerii au intrat rapid in pielea personajelor si apoi nu s-au mai oprit din glume, astfel ca sala i-a rasplatit cu hohote de ras si ropote de aplauze.

Aspirantele la titlul de Miss Boboc  FEAA 2010 au trecut prin probe de foc. 10 tinere din Arad, Timisoara, Lugoj sau Drobeta Turnu Severin s-au inscris in competitie.

Ca la Dansez pentru tine, concurentele au luptat pentru cate o cauza: impotriva balenelor de pe litoral sau pentru desfiintare liftului universitatii.

Concurentele au dansat la prima proba hip-hop sincron, apoi au facut o prezentare de moda in tinute de zi.

La cea de-a doua proba, studentele au ales dansuri orientale, fox, disco, salsa, vals sau dans tiganesc.

Ultima proba, prezentarea rochiilor de seara, a fost extrem de gustata de tineri.

In cele din urma, juriul a decis ca Miss Boboc FEAA 2010 este Andana Ispas. Ea a primit, pe langa mult ravnita coronita si alte premii, dar si un week-end de doua persoane la Venetia.

Alte momente surpriza pregatite studentilor de organizatorii Balului au fost o prezentare de moda a creatoarei Adriana Barar, un numar oferit de doi dansatori profesionisti, de talie internationala, si o alta prezentare de moda semnata Diana Taducu si Mono Shoes.

Atmosfera a fost intretinuta de Grasu XXL si Sonny Flame care au ridicat studentii in picioare.

Imbracata intr-o rochita de culoare gri si incaltata cu cizme inalte, Gina Pistol a lasat o super impresie generala.  S-a distrat copios alaturi de studenti, n-a facut fite defel, s-a fotografiat cu oricine a dorit sa aiba o amintire cu ea de la bal si a oferit autografe.

Exit mobile version