Opinia Timisoarei

Nebunie in Complexul Studentesc din Timisoara! A inceput cazarea in camine, cu geamantanele prin santier! GALERIE FOTO!

TIMISOARA. S-a dat startul la inscrierile in caminele universitatilor din Timisoara, iar Complexul Studentesc a fost luat cu asalt de mii de tineri, care asteapta sa-si ocupe locul in camin.


Anul acesta, spre deosebire de anii trecuti, cozile formate de studenti sunt si mai mari, pentru ca, odata cu cazarea tinerilor in camine, au inceput si lucrarile de reabilitare pe Aleea Studentilor din campus. Asfel, zeci de muncitori si utilaje ingreuneaza si mai tare procesul de cazare in camine.

Desi au incercat sa organizeze procesul de cazare si le-au impartit studentilor numere de ordine, acestia tot ai fost nevoiti sa stea la rand destul de mult pentru a se caza.

„Suntem de la ora 8 aici, asteptam, nu avem ce face. Am primit numar de ordine, dar e normal, dureaza pana completam cererile de cazare”, a spus unul dintre studentii veniti din Gorj sa invete la Timisoara.

Studentii din anii mari au ajutat si ei la cazarea bobocilor, pe care i-au indrumat la completarea documentelor.

„Merge destul de bine. Sunt multi studenti si anul acesta, dar nu am avut probleme. Cazarea va dura pana luni inclusiv”, a explicat unul dintre studentii responsabili de organizarea procesului de cazare.

In total, in complexul studentesc vor putea locui aproximativ 13.000 de studenti. Iar pretul pe care il platesc pe un loc in camin variaza in functie de numarul de paturi dintr-o camera si de facilitatile pe care le au.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version