Opinia Timisoarei

Nebunia creste. Se inchide traficul pe Calea Lugojului. Anuntul Primariei Timisoara

TIMISOARA. Nebunia din ultimele zile de pe Calea Lugojului culmineaza cu oprirea, timp de cateva zile, a circulatiei pe un segment la iesirea din Timisoara.

CITESTE SI: Statiile de incarcare pentru masinile electrice, amplasate ilegal de Primaria Timisoara. Consilierul local Radu Toanca anunta ca s-a deschis dosar penal 

Anuntul a fost facut de Primaria Timisoara care precizeaza ca ca traficul va fi deviat cat timp muncitorii de la SDM vor interveni pentru noi lucrari in zona. Aceasta in conditiile in care nordul orasului este la randu-i teatrul unor blocaje uriase din cauza altor santiere.

Societatea Drumuri Municipale S.A are în vedere executarea lucrărilor de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a înlocuirii fundației în intersecția Calea Dorobanților – Aleea Pădurea Verde, ca atare va institui restricții rutiere, în perioada 30.08.2022 (începând cu ora 10.00) – 01.09.2022(până la ora 10), astfel:
închiderea traficului rutier pe Calea Dorobanților/Calea Lugojului, pe tronsonul cuprins între Aleea Pădurea Verde și Piața Virgil Economu (Modern)
devierea traficului rutier pe Aleea Pădurea Verde, str. Avram Imbroane și str. Gheorghe Adam„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Asa arata Calea Lugojului luni, la orele 19.00. Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Va reamintim, acestea nu sunt singurele restrictii de circulatie care sunt in vigoare in oras. Altele sunt valabile in nordul si nord estul Timisoarei.

– str. Gheorghe Lazar, pe tronsonul cuprins intre Calea Circumvalatiunii si bd. Cetatii
– Calea Sever Bocu, pe tronsonul cuprins între str. Sf. Apostoli Petru si Pavel – str. Divizia 9 Cavalerie
– Calea Dorobantilor, pe tronsonul cuprins intre str. Gheorghe Adam – str. Strandului

Practic, pe masura ce muncitorii vor decoperta tronsoane de drum, in respectivele zone se va circula cu dificultate.

Restrictiile sunt impuse pana duminica, in 4 septembrie, la ora 24:00, si in tot acest interval, pe toate strazile perpendiculare pe aceste artere se va circula cu restrictii sau chiar vor fi complet inchise traficului rutier, in functie de evolutia santierelor.

FOTO: Info Trafic Jud Timis/Ivanovic P. Florin

UPDATEDupa ce au curs injuraturile soferilor, Primaria Timisoara se suceste. Nu mai inchide complet traficul pe Calea Lugojului, ci doar pe o banda

Exit mobile version