Opinia Timisoarei

Ne batura! Oltenii au invins ACS Poli Timisoara dupa un joc incrancenat

TIMISOARA. Ultima etapa a turului din sezonul regulat a programat un joc interesant, in capitala Banatului, acolo unde s-au intalnit doua echipe cu un joc foarte bun, cel putin pana in aceasta runda a campionatului, ACS Poli, respectiv CSU Craiova.

CITESTE SI: Nicolae Robu ajunge la vorba PSD-ului!? Polivalenta si stadionul pot fi facute la margine de Timisoara. Dar la alta margine 

Miza partidei a fost mare, gazdele luptand sa ramana pe un loc de play-off, in timp ce oaspetii doreau foarte mult sa ramana pe podiumul Ligii 1. In cele din urma, echipa mai pragmatica a reusit sa se impuna, dupa un joc in care nervii, cateodata de neinteles, au facut ca spectacolul sa paleasca. Oltenii, care nu s-au impus pana acum in Timisoara, in aceasta formula pentru ambele grupari, au castigat cu 2-0, cu cate o reusita in fiecare repriza.

Martic si Burlacu au inscris pentru castigatori, intr-un joc cu doua eliminari, Tiganasu, respectiv Mitrita. La 0-1, in partea secunda, Bocsan si Vasvari au ratat egalarea, iar Poli ramane cu impresia ca putea scoate mai mult din acest joc.

CITESTE SI: Alergicii din Timisoara vor primi alerte pe telefon, cand in zona este polen de ambrozie

ACS Poli: Curileac – Cretu, Melinte, Bocsan, Tiganasu, Artean, Vasvari, Munteanu, Curjuric, Birnoi, Seroni. Au mai jucat: Ciucur, Doman, Mailat.
Antrenor: Ionut Popa

CSU Craiova: Calancea – Datkovic, Kelic, Ferreira, Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu, Mitrita, Baluta, Burlacu. Au mai jucat: Gustavo, Dimitrov, Barbut. Antrenor: Devis Mangia

Exit mobile version