Opinia Timisoarei

Ne-au luat inca o data fata! Ce mare eveniment va avea loc la Cluj, si nu la Timisoara asa cum anunta primarul Nicolae Robu?

TIMISOARA. La inceputul lunii februarie, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, anunta ca pe Stadionul „Dan Paltinisanu” s-ar putea juca un meci de fotbal al Nationalei Romaniei. Tot atunci, edilul mentiona ca ar fi vorba de meciul Romania – Spania.

Ne straduim sa organizam un meci amical al nationalei de fotbal a Romaniei. Inca nu am decis cu ce echuipa. Evident as vrea meciul cu Spania aici. Am discutat si cu presedintele Federatiei. Aici deciziile se iau la rece, astfel incat totul sa fie bine pentru echipa nationala„, a declarat Nicolae Robu in 9 februarie.

Si iata ca deciziile au fost luate: meciul anuntat de Nicolae Robu ca ar putea avea loc la Timisoara, se va desfasura, de fapt, la Cluj-Napoca.

Amicalul de lux dintre echipele nationale ale Romaniei si Spaniei, fosta campioana mondiala, programat la data de 27 martie, se va disputa pe Cluj Arena. Anuntul a fost facut de seful Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan Burleanu, dupa ce a fost anuntat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) ca Arena Nationala nu va primi aviz de functionare, scrie transilvaniareporter.ro.

CITESTE SI: Nationala de fotbal a Romaniei ar putea juca un meci la Timisoara!

Exit mobile version