Opinia Timisoarei

Ne apropiem de pragul de 400 de morti infectati cu coronavirus. Intre ultimele decese, o femeie din Timis

TIMISOARA. Creste numarul de decese in randul infectatilor cu COVID 19. Conform ultimei raportari a Grupului de Comunicare Strategica, in Romania au fost inregistrati 372 de morti, confirmati cu coronavirus.

CITESTE SI: Plangeam si asteptam sa treaca zilele. Nu merg fericita acasa, simt cum o parte din mine ramane aici. Marturiile in lacrimi ale mamelor infectate cu coronavirus la Timisoara, care au fost externate si nevoite sa-si lase bebelusii in spital. Video 

Printre ultimele 10 decese anuntate de GCS, miercuri seara, se numara si cel al unei paciente din Timis. Este vorba de o femeie din Deta, in varsta de 74 de ani.

Aceasta a fost internata la Spitalul Orasenesc Deta in 8 aprilie, iar imediat ce a fost confirmata cu COVID 19, a fost transferata, in 9 aprilie, la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, direct la Sectia de Terapie Intensiva unde a fost intubata.

Pacienta avea diabet zaharat de tip I, iar in 14 aprilie s-a stins.

La Spitalul Victor Babes din Timisoara, din cele 9 paturi de ATI, sapte sunt ocupate.

Miercuri, conform raportarilor centralizate, in Romania erau inregistrat peste 7000 de cazuri confirmate cu coronavirus, mai bine de 1200 de oameni s-au vindecat, iar 372 pierdusera lupta cu virusul.

Exit mobile version