Opinia Timisoarei

Nationalele de junioare continua campania de calificare la Euro. Fotbaliste de la Poli Timisoara pot fi cheia succesului

TIMISOARA. Junioarele de la Politehnica Timisoara au pus umarul la calificarea selectionatelor U-17 si U-19 in faza urmatoare a preliminariilor pentru Campionatele Europene de anul viitor.

CITESTE SI: ‘Incursiuni in istoria medicinei timisorene’. O noua expozitie la Muzeul National al Banatului din Timisoara 

Selectionata U-17 a castigat primul meci al grupei preliminare cu 2-0 in fata Lituaniei, meci in care Andra Mihaescu, Nicol Dinca Vuia si Alexandra Boboc au fost titulare.
In al doilea meci din grupa, selectionata tarii noastre a pierdut cu 2-1 in fata Kazahstanului, unicul gol al tricolorelor fiind semnat de timisoreanca Nicol Dinca Vuia. Romania a promovat in Liga A si s-a calificat in faza urmatoare a preliminariilor, unde va face parte din una din cele 7 grupe de cate 4 echipe. Castigatoarele grupelor se vor califica la turneul final din Estonia de anul viitor.

Selectionata sub 19 ani a promovat la randul ei in Liga A, cu 3 victorii din tot atatea posibile: 8-0 cu Armenia, 2-0 cu Albania, respectiv 1-0 cu Letonia. In primul meci, Anda Jivan si Dariana Bratu au si inscris cate un gol. Selectionata condusa de Massimo Pedrazzini a avansat in faza a doua a preliminariilor, si va face parte din una din cele 7 grupe de cate 4 echipe. Castigatoarele de grupa se vor califica la turneul final din belgia de anul viitor.

Foto: frf.ro

Exit mobile version