Opinia Timisoarei

Nationala Romaniei de futsal a parasit Timisoara, cu destinatia Macedonia de Nord

TIMISOARA. Tricolorii de la futsal au fost cantonati in Timisoara aproape 3 saptamani. Dupa multe sedinte tehnico-tactice, joi, elevii pregatiti de Robert Lupu au intalnit favorita grupei de calificare la Euro, Serbia. Dupa un meci intens, ambele echipe au trebuit sa se multumeasca cu cate un punct (2-2).

Tricolorii au ramas pana duminica dimineata in Timisoara, efectuand alte sedinte de pregatire in Sala Constantin Jude, iar acum se afla in drum spre Skopje unde pe 3 februarie vor juca impotriva tarii gazd[, Macedonia de Nord.

O prima veste buna in privinta urmatorului joc a venit de la medici. Rezultatele testarii Covid oficiale, solicitata de UEFA pentru disputarea meciului din Macedonia de Nord au avut un singur rezultat: toti tricolorii si membrii staff-ului sunt apti. Din lotul Romaniei care a plecat in aceasta dimineata se afla si doi jucatori ai echipei de divizie secunda CFR Timisoara, experimentatul Florin Matei si Valentin Ilas.

Macedonia de Nord a pierdut la mare lupta primul meci din campania de calificare, 1-2 in deplasare cu Bosnia Hertegovina. Asadar, Romania are parte in aceasta campanie doar de adversari din fosta Iugoslavie.

 

Exit mobile version