Opinia Timisoarei

Nationala de fete a Romaniei pierde si in fata Cehiei. Una din fotbalistele de la Poli Timisoara a fost integralista. Foto

Doar una dintre cele trei fotbaliste ale lui Poli Timisoara, convocate la nationala de fete pentru amicalele din noiembrie a evoluat sub tricolor.

CITESTE SI: Se modernizeaza spatiile din jurul Palatului Administrativ la Timisoara. Licitatie de o jumatate de milion de euro 

Teodora Meluta a fost titular in duelul pierdut cu 2-1 de tricolore si a ramas pe teren pe toata durata partidei, la fel cum s-a intamplat si in partida pierduta cu 6-0 in fata Poloniei, la finele saptamanii trecute.

A doua jucatoare a Politehnicii convocata la lot, Antonia Bratu, nu a prins niciun minut in teren in cele doua partide.

Nici portarul Sara Campean nu a fost trimisa in teren de Cristian Dulca in intalnirile cu Polonia si Cehia, fiind preferata intre buturi fotbalista Romei, Camelia Ceasar.

Partida cu Cehia a fost una speciala pentru Stefania Vatafu, jucatoarea lui Anderlecht ajungand la aparitia cu numarul 100 in tricoul primei reprezentantive.

Cele trei jucatoare alb-violete revin la echipa de club pentru a pregati meciul din weekend, cand Politehnica joaca in deplasare impotriva fetelor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Duelul este programat duminica, de la ora 11.

Exit mobile version