Opinia Timisoarei

‘Nascut viu in Tracia/Getia/Dacia/Zurobara/Timisoara’. Documentul care i-a lasat muti pe politisti, cand au vrut sa amendeze un tupeist

TIMISOARA. Surpriza pentru politistii locali care au vrut sa amendeze un sofer ce parcase in zona Pietei Libertatii din Timisoara, desi acest lucru e interzis.

CITESTE SI: Tupeul incredibil al unui hot la Timisoara. S-a intalnit in bucatarie cu proprietarul unei case in care a intrat sa fure. Ce a urmat 

Barbatul, de 47 de ani, din Timisoara, s-a legitimat cu un document trasnit: ‘Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Nascutului Viu’, care are fotografie, dar nu si datele de identificare reale.

Este vorba de controversatele acte de identitate fara CNP folosite de adeptii curentului potivit caruia sunt ‘Suveran Fiinta Vie Nascut Viu’, mai cunoscuti drept ‘Secta Suveranilor’, care are reprezentanti in toata tara. Acestia contesta CNP-ul socotind ca statul le-ar spiona cu ajutorul lui fiecare miscare. Ei recunosc drept unic act oficial ‘Certificatul constatator al Nascutului Viu’. Unul dintre liderii miscarii sustine ca inca de la nastere ‘statul ne transforma in proprietatea lui’, iar certificatul de nastere cu CNP ar fi ‘un titlu de stat vandut de catre Banca Nationala’.

Politistii locali s-au vazut nevoiti sa face cercetari pentru a stabili cu precizie cine este conducatorul auto care a incalcat legea parcandu-si masina in locuri interzise.

Cand i-au solicitat alte documente, soferul chiar a inceput sa ii injure pe agenti. Asa ca, politistii i-au depistat identitatea reala si i-au ars o amenda sa o tina minte.

Exit mobile version