Opinia Timisoarei

N-au trecut testul ploii. Balti pe strazile din Timisoara proaspat asfaltate, marcate cu zebre in rosu Ferrari, cu care se lauda Administratia Fritz in poze pe Facebook

TIMISOARA. A fost suficienta o ploaie mai serioasa de inceput de toamna pentru ca mai multe zone in care muncitorii au refacut carosabilul in ultimele saptamani sa se inunde.

CITESTE SI: Dupa doua licitatii ratate, pentru ca nimeni nu a vrut sa deseneze primul proiect integrat de modernizare a unui cartier din Timisoara, administratia Fritz creste a treia oara suma si relanseaza cautarile 

Vineri, dupa cateva ore de ploaie, la intersectia strazilor Andrei Saguna si Iosif Vulcan, proaspatul marcaj pietonal rosu Ferrari, introdus in premiera de administratia Fritz, a fost cu totul acoperit de apa, pe unul dintre sensurile de mers.

Iar asta, la nici o saptamana de cand primarul Dominic Fritz se poza noaptea cu muncitorii, chiar in aceeasi intersectie, si le transmitea timisorenilor ca ‘arata superb’.

Probleme sunt pe mai toate strazile pe care s-a lucrat in ultimele saptamani. Acolo unde se intersecteaza stratul nou de asfalt cu cel vechi, au fost lasate adevarate borduri, pe alocuri stratul de uzura nu a fost intins perfect, astfel ca la marginea drumului sunt gramajoare de bitum, iar in alte parti, desi au fost trasate si marcajele, muncitorii au revenit si au decopertat, inca o data, stratul de asfalt.

Potrivit administratiei Fritz, toate lucrarile care se deruleaza in nordul orasului, respectiv pe Calea Lugojului, Calea Lipovei, pe Gheorghe Lazar si pe strazile adiacente, urmeaza sa fie finalizate pana duminica noaptea, pentru ca luni, in prima zi de scoala, sa nu apara probleme in trafic.

 

Exit mobile version