Opinia Timisoarei

N-a mai fost ca in amicale. Handbalistii de la Poli Timisoara invinsi de nou promovata Universitatea Cluj

TIMISOARA. Poli Timisoara a pierdut la un singur gol diferenta meciul cu Universitatea Cluj din runda a doua a sezonului, formatie pe care o invinsese de doua ori in amicale.

CITESTE SI: Interventie in premiera pentru pompieri, la o masina electrica ce a luat foc langa Timisoara. Foto si video

Evolutie slaba a handbalistilor de la Poli Timisoara si in prima deplasare a campionatului. Banatenii au fost condusi la inceput de meci, insa cu 10 minute inainte de pauza aveau doua goluri avantaj pe tabela. In cele din urma, la jumatatea meciului s-a intrat la egalitate, 10-10, cu o echipa nou promovata pe care alb-violetii au invins-o de doua ori in partidele de verificare dinaintea sezonului, la 7, respectiv 3 goluri diferenta.

Dupa pauza, cele doua echipe au mers cap la cap pana in minutul43, cand scorul era 17-17. In urmatoarele 14 minute Poli nu a mai reusit sa inscrie vreun gol, ratand nu mai putin de 11 aruncari, dar nici clujenii nu s-au distantat, punctand doar de 3 ori. In ultimele 3 minute ale intalnirii, Poli a mai scris doar doua goluri, iar clujenii s-au impus la limita, 20-19.
Cel mai bun marcator pentru formatia timisoreana a fost Marius Sadoveac, cu 9 reusite, doua dintre ele din aruncari de la 7 metri. Paius, Cimpan, Bote si Fenici au inscris fiecare de cate doua ori, in timp ce Trif si Cristescu si-au trecut o singura data numele pe lista marcatorilor.

Astfel, Poli incepe sezonul cu doua esecuri, iar in runda viitoare da piept pe teren propriu cu CSU din Suceava.

Exit mobile version