Opinia Timisoarei

Muzica si artificii in centrul Timisoarei de Revelion! O mie de oameni au mers in Piata Operei la trecerea dintre ani!

TIMISOARA. Peste o mie de timisoreni au mers in centrul orasului pentru a sarbatori alaturi de prieteni sau familie trecerea in noul an. Spectacolul focurilor de artificii a durat minute bune!

Daca multi dintre timisoreni si-au rezervat din timp un loc la restaurant sau au plecat la munte cu prietenii, o buna parte a iesit in mijlocul orasului sa desfaca sampania la miezul noptii, sa intre in noul an alaturi de sute de oameni!

Cand ultimele zece secunde au inceput sa fie numarate in cor de cei peste o mie de timisoreni prezenti in Piata Operei, dopurile sticlelor de sampanie au inceput sa „fure“ startul. Cu prichindeii pe umeri, cu sotiile, logodnicele sau prietenele de mana sau imbratisati,  timisorenii si-au urat La Multi Ani!

Atmosfera incendiara a fost intretinuta de artificiile care au explodat deasupra orasului.

Voia buna inceput inca de la ora 20, pe acordurile celor de la Cover Band din Timisoara, in care canta Bebe Bicha, Horea Crisovan, Calin Cercel, Cristi Pup si Vali Potra. Pe scena a urcat Hotel FM, castigatoarea selectiei nationale a Eurovision in 2011, iar trupa Bestbeat din Serbia i-a facut pe fani sa cante alaturi de ei in centrul orasului.

Inainte si dupa miezul noptii, timisorenii Mircea Baniciu si Cargo le-au cantat celor din Piata Operei si le-au urat un an 2012 plin de sanatate, bucurie si impliniri!

 

Exit mobile version