Opinia Timisoarei

Mutam primaria si institutiile din subordine si castigam aproape 1.000 de locuri de parcare in centru, la Timisoara! Cine face propunerea?

TIMISOARA. Primaria Timisoara, Directia Fiscala, dar si Directia pentru Evidenta Persoanelor sa se mute din zona centrala a orasului si sa se elibereze astfel o mie de locuri de parcare din apropierea Pietei Victoriei.

CITESTE SI: Viteza cu care inainteaza piesa de rezistenta de la Pasajul Jiul, la Timisoara! In cat timp va strapunge complet zona de sub podul de cale ferata si ce rol va avea? VIDEO!  

Propunerea vine din partea social – democratilor care vor depune un proiect in acest sens in Consiliul Local Timisoara. Ei cer construirea unei cladiri moderne de birouri in care sa se mute Primaria, iar in cladirea unde aceasta functioneaza acum sa se amenajeze spatii pentru Consiliul Local si Muzeul Revolutiei.

Sunt 700 de angajati la primarie. Cladirea de la Directia Fiscala a fost proiectata in alt scop decat e acum. Are coridoare largi si birouri mici. Oamenii nu se simt bine la serviciu, normal ca nici nu lucreaza la nivelul maxim. La fel cea de la Evidenta Populatiei nu este o cladire conform standardelor. Pentru acest oras e nevoie de o infrastructura moderna, fiecare angajat sa aiba 6 metri patrati. Acum, in primarie, in afara de biroul primarului sa vedeti in ce conditii se lucreaza. Noi propunem construirea unui complex administrativ local pe terenul de pe strada Stan Vidrighin, nr.2 (Calea Buziasului) unde Primaria Timisoara detine un teren de 1,5 hectare. Cladirea, una moderna, din otel si sticla, va putea gazdui 574 de angajati si va avea birouri civilizate„, a declarat Dan Idolu, consilier local al PSD.

CITESTE SI: VIDEO! Oamenii care ar fi vandut 2500 de vagoane CFR la fier vechi si au dat un tun de 6 milioane de euro, adusi pe banda rulanta la audieri la DIICOT Timisoara  

Practic Idolu propune construirea unei cladiri pe terenul „liber de sarcini” pe care RATT anunta ca doreste sa ridice cu 11 milioane de euro sapte bocuri de locuinte pentru angajatii Regiei.

De asemenea, Idolu spune ca aceasta cladire s-ar putea construi cu bani locali si ar putea costa 20 de milioane de euro.

Exit mobile version