Opinia Timisoarei

Muste in farfurii si pe mancare, straturi groase de grasime arsa in bucatarii, produse expirate, mucegai si mizerie cat cuprinde in restaurante si saormerii din Complexul Studentesc din Timisoara. 5 localuri cunoscute, inchise de OPC. Foto

TIMISOARA. Comisarii de la Protectia Consumatorului au facut o noua descindere in localuri din Timisoara, avand in vedere ca, odata cu inceperea anului scolar, numarul clientilor este in continua crestere. De data aceasta, cei de la OPC au controlat 13 restaurante si fast food-uri din Complexul Studentesc.

Comisarii si-au pus mainile in cap cand au vazut dezastrul gasit in cele mai multe dintre localurile verificate. Inspectorii au gasit vitrine vechi, ruginite si pline de mizerie, produse alimentare expirate sau tinute in temperaturi prea mari, iar mustele zburau in voie peste farfuriile cu mancare. Iar in unele dintre bucatariile verificate mizeria era la ea acasa, iar pe aparatura era un strat gros de grasime arsa.

In urma controalelor, reprezentantii OPC au dat 13 amenzi, in valoare toata de 160.000 de lei, dar si avertismente, iar 5 localuri au fost inchise. Intre acestea se numara restaurantul Dinar, Pizzeria Napoleon si fast-food-ul Pret a Manger, dar si doua saormerii, Minna Delicios și Dolini.

De asemenea, au fost oprite de la vanzare toate produsele expirate ori pastrate la caldura.

Exit mobile version