Opinia Timisoarei

Muscat cu furie de nas in timpul unui scandal langa Timisoara. O masina a fost facuta zob. Incaierare nebuna, oprita de politisti si jandarmi

TIMISOARA. Scandal urias langa Timisoara, unde o rafuiala intre mai multi barbati s-a sfarsit cu pagube insemnate.

CITESTE SI: Se cauta hoti la Timisoara. In doar 7 minute, au incercat usile apartamentelor de pe 9 etaje. Ce au reusit sa fure. Foto 

Unul a fost ranit, dupa ce un rival a sarit si l-a muscat cu putere de nas, iar un altul s-a ales cu masina facuta praf, dupa ce unul a insfacat o sapa si un topor si a spart, pe rand, geamurile portierelor, luneta, oglinzile si stopurile.

Totul s-a petrecut duminica seara in comuna Giroc de langa Timisoara, in apropiere de fosta unitate militara, unde oamenii locuiesc. Doi tineri s-au certat, si-au facut reprosuri, iar la scurt timp, de la vorbe grele au trecut la… fapte. In conflict au intervenit mai multe neamuri si vecini.

Unul dintre martori a chemat in ajutor politistii si jandarmii. Oamenii legii au intervenit rapid sa aplaneze conflictul spontan iscat la margine de Timisoara.

Un barbat a fost muscat de nas si a ajuns la spital pentru ingrijiri, insa nu a fost nevoie de internare. Un altul e in stare grava, iar un tanar de 22 de ani e cercetat pentru loviri si alte violente, in vreme ce altii pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Toata cearta a pornit de la o discutie aprinsa intre agresor si una din victime, tanarul de 22 de ani si una din victime de 23. In timp ce acestia se certau, a venit un barbat de 40 ani, care s-a repezit cu pumnii si picioarele asupra tanarului de 23 ani, atunci a fost muscat de nas barbatul de 40. Tanarul de 22 ani a luat o scandura groasa si l-a lovit in cap pe un barbat de 58 de ani, care era tatal primei victime, care a intervenit in scandal. Vecinul, un tanar de 35 ani, s-a ridicat de pe banca sa aplaneze conflictul si sa ajute victimele care erau cazute pe jos. Al doilea agresor, baiatul in varsta de 22 ani, l-a lovit cu pumnii si cu picioarele. Iar dupa aceea l-a chemat in ajutor pe tatal sau cu un topor. <Tata, adu’ toporul, ca ii omor!>. Cand i-a adus toporul, l-a lovit in cap, la umeri si coaste pe cel care a intervenit in conflict. Dupa ce a fost lovit cu toporul, tatal agresorului l-a lovit si pe barbatul de 35 ani cu o sapa in spate. Masina a fost sparta cu acea sapa de catre tanarul de 22 ani, care mai apoi a dat si cu toporul in masina„, sustin rudele celor implicati in incaierare.

Politistii l-au retinut pe unul dintre barbatii agresivi si l-au dus direct in Arestul IPJ Timis.

Ancheta continua.

Exit mobile version