Opinia Timisoarei

Muraturi de Banat! ACS Poli Timisoara, invinsa categoric de FC Botosani

TIMISOARA. Meci cu deznodamant asteptat. ACS Poli Timisoara a fost doar un partener de antrenament pentru FC Botosani, intr-un meci restant din prima etapa a Ligii 1, amanat dupa „telenovela Rapid”.

Moldovenii, care au spulberat ACS-ul si in play-off-ul sezonului trecut, nu au avut nici acum probleme, chiar daca meciul s-a disputat la Timisoara! In linii mari, partida a fost rezolvata inca din primul sfert de ora, Fulop si Golofca ducand rapid scorul la 0-2, scor ce avea sa se consemneze la pauza, in conditiile in care vizitatorii nu s-au mai intrebuintat prea tare. Imediat ce a inceput repriza secunda, Astaftei si din nou Fulop au mai pus doua goluri pe tabela, si de aceasta data Ionut Popa nu s-a mai putut agata de arbitraje…

Formatia timisoreana a incheiat partida si cu un jucator in minus, dupa ce Catalin Doman a incasat doua cartonase galbene in numai doua minute. Si de parca nu ar fi fost suficient, Cinu a facut un hent in careu in prelungiri, iar Roland Fulop a stabilit scorul final, 0-5.

Muraturi… cu muraturi a venit Leo Grozavu, antrenorul Botosaniului la conferinta de presa premergatoare acestui joc, spunand ca echipele din Romania sunt ca muraturuile… si ca sa ajunga la nivel de icre negre sau macar o carne de vita buna, trebuie sa mai treaca ani buni! Astazi s-a vazut cine au fost muraturile!

ACS Poli: Straton – Bocşan, Cinu, Seroni, Neagu, Artean, Carstocea, Barbut, Croitoru, Vadrariu, Elek. Au mai jucat: Sorescu, Popovici, Doman.

Pentru ACS Poli aceasta a fost prima partida a sezonului in Liga 1 in care nu reuseste sa inscrie, iar urmatoarea partida o joaca tot pe teren propriu, luni, cu CSU Craiova.

Exit mobile version