Opinia Timisoarei

Muncitorii lucreaza de zor la parcarea din Piata 700, care va fi gata anul viitor, de Ziua Muncii! VEZI GALERIE FOTO!

TIMISOARA. Aproape 500 de locuri de parcare vor sta la dispozitia timisorenilor anul viitor, in Piata 700, chiar langa  Finante. Muncitorii lucreaza cu spor si spera ca vremea sa nu se strice prea repede, ca sa nu mai aiba intarzieri.

Dupa ce au sistat lucrarile vara trecuta din cauza unui sit arheologic, reprezentantii Administrarii Domeniului Public spun ca au primit asigurari de la constructor ca parcarea va fi gata la 1 mai 2012.

„Acum se lucreaza. Anul viitor de 1 mai va fi gata, asa ne-a spus constructorul. Am intarziat putin cu descarcarea arheologica. Acum se monteaza prima incinta, care este prefabricata, se toarna betonul. Vom continua inspre iesire lucrarile la placa de baza”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Ionel Ursu, seful serviciului Telpark Timisoara.

In total, se vor face 475 de locuri de parcare, cu 2 nivele in subteran, unde vor fi aproximativ 300 de locuri, si cu un nivel la suprafata, cu 175 de locuri.

Terenul din Piata 700, de la Directia de Finante, a fost atribuit societatii ADP prin contract de concesiune pe 49 de ani. Terenul este de aproape 6.500 de metri patrati, iar cel mai probabil, pentru un loc de parcare, timisorenii vor scoate din buzunar 3 lei pe ora, iar riveranii vor avea alt tarif. Dupa ultima estimare, investitia ar fi de aproape 6 milioane de euro.

Foto: Dariana Dragos

 

Exit mobile version