Opinia Timisoarei

Muncitorii de pe santierele din Timisoara, luati si mutati pe Michelangelo. Ce strazi a pus in asteptare Nicolae Robu?

TIMISOARA. Se lucreaza de zor pe santierul Michelangelo. Primarul Nicolae Robu a adunat muncitorii de pe 3 santiere din oras si i-a pus sa munceasca la Michelangelo, unde se lucreaza la… bordurare, sustine edilul-sef.

Peste 100 de muncitori ai Societatii de Drumuri Municipale trudesc in aceste zile pe santierul pasajului subteran de la Michelangelo, sustine Robu. Au fost luati de pe strada Orion, de pe strada Vasile Balmus, fosta Luminii, si de pe strada Musicescu.

„Avem lucrarii de investitii pe strazile Petuniei, Magnoliei, in zona Campului si, bineinteles, pe Michelangelo. Continua lucrarile si pe strada Orion si pe Martir Vasile Balmus, insa momentan muncitorii au fost dislocati si adusi la Michelangelo, unde speram ca astazi sa finalizam bordurarea. Dupa ce terminam bordurarea, operatiile necesita forta de munca numeroasa, atunci vom relua lucrarile pe strazile Orion si Vasile Balmus. Si de pe Musicescu am dislocat oameni, am concentrat 100 de oameni la Michelangelo. In 1 mai mi-am rupt pantalonii pe Musicescu si un costum pe care il purtasem a treia oara. Nu am picat, m-am agatat intr-un fier beton”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului, in aproximativ 2 luni, daca vremea este buna, va fi deschis traficul peste pasajul subteran. Urmeaza apoi operatiunile de scoatere a pamantului din pasaj, care dureaza mai mult.

Foto: eyeinthesky.ro

Exit mobile version