Opinia Timisoarei

Muncitori la plaja si somn pe santierul de la pasajul Michelangelo din Timisoara! FOTO si VIDEO savuroase!

TIMISOARA. Nici n-a apucat bine primarul Nicolae Robu sa anunte ca a marit programul de lucru pe santierul de la Michelangelo pentru ca lucrarile sa avanseze cat mai grabnic, ca realitatea din teren vine sa-l cam contrazica. La treaba nu doar ca muncitorii sunt cam putini, dar au si destule momente de relaxare.

Vineri in jurul orei 15.00, singurii 4 muncitori aflati chiar in zona intersectiei de la Parvan, profitau de soarele caldut.

Tolaniti pe planseul de la pasajul subteran Michelangelo, doi incercau sa traga un pui de somn, iar ceilalti se jucau cu telefonul mobil si pareau sa aiba o discutie foarte lejera. Niciunul nu parea deranjat de zgomotul masinilor.
Intrebati ce fac, oamenii au spus ca asteapta venirea unor materiale pe santier, iar pana atuncea se bucura de vremea frumoasa.

Va reamintim, in 8 aprilie, primarul Nicolae Robu anunta cu convingere ca  se lucreaza de zor pe santierul pasajului subteran din intersectia Michelangelo. Chiar si 10 ore pe zi, sustinea primarul Nicolae Robu. In curand muncitorii se vor apuca de sapat langa Universitatea de Vest, iar in aproximativ o luna, chiar o luna si jumatate, adica la finele lunii mai, ar putea fi inchisa ruta ocolitoare.

CITESTE SI – Nicolae Robu: In scurt timp se inchide circulatia pe Michelangelo. Ce mai e de facut la pasajul subteran?

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version