Opinia Timisoarei

Multi soferi timisoreni parcheaza cu tupeu pe locurile pentru persoane cu handicap, la Timisoara

TIMISOARA. Amenzile de pana la 1000 de lei si chiar pana la 2000 lei pentru oprirea ori stationarea masinilor pe locurile special destinate soferilor cu handicap nu-i sperie defel pe unii conducatori auto din Timisoara care isi lasa linistiti masinile in aceste parcari.

Politistii locali au primit o multime de plangeri din partea celor pentru care au fost rezervate aceste locuri de parcare, pentru ca adeseori le gasesc ocupate de soferii fara bun simt.

Numai in ultima luna, agentii de la Politia Loacala Timisoara au amendat aproape 100 de astfel de conducatori auto pe care i-au prins ca si-au lasat masinile in parcarile pentru persoane cu handicap, semnalizate corespunzator.

Acest tip de abatere se sanctioneaza cu amenzi de la 500 la 1000 de lei pentru persoane fizice si de la 1000 la 2000 de lei pentru persoane juridice.

Locurile in care se intampla cel mai frecvent astfel de incalcari ale legislatiei sunt in zona Catedralei – Bdul Regele Carol, Bdul Regele Ferdinand, zona Piata 700, Parcul Botanic – Gh. Dima, str. C.Brancoveanu.

Exit mobile version