Opinia Timisoarei

Multi isi vor schimba parerea si se vor vaccina, nu va lasati manipulati! Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care nu cred in vaccinul anti COVID

Campania de vaccinare in Romania a inceput de mai bine de o saptamana, insa sunt si romani care nu vor sa se imunizeze pentru ca pur si simplu nu cred in vaccin.

CITESTE SI: Explicat prin desene, intr-un video devenit viral. Cum functioneaza vaccinul anti COVID-19 

Conform unui sondaj realizat la finalul lunii decembrie, jumatate din romanii chestionati nu au incredere in vaccin, lucru considerat normal de autoritati, mai ales ca abia a inceput campania de imunizare.

Multi isi vor schimba parerea, vor vedea ca se face in toata lumea, ca se vaccineaza si persoane extrem de importante…Multi care spun ca au dubii vor merge spre vaccinare. E clar ca unii mai au intrebari, se va încerca raspuns la aceste intrebari, comitetul de vaccinare lucreaza la acest aspect”, a declarat Raed Arafat.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca el insusi se va vaccina si ca o va face public, scrie bugetul.ro. Raed Arafat a transmis si un mesaj pentru romanii mai retincenti.

Eu le spun un lucru simplu: eu o sa ma vaccinez, oricum si vaccinul de gripa sezoniera il fac anual. Inseamna ca pentru mine, ca persoana, acest lucru este bun. Este bine pentru sanatatea lor si pentru a se proteja pe ei si pe cei din jurul lor. Cand imi vine randul, ma voi vaccina public, sfatul meu este sa nu asculte manipularile, sa se gândeasca la interesul lor si cel al familiilor lor”, a completat Raed Arafat.

 

Exit mobile version