Opinia Timisoarei

Motociclistii din Timisoara, in DOLIU. A murit unul dintre cei mai infocati iubitori ai motoarelor

TIMISOARA. S-a stins prea devreme intr-un teribil accident, iar astazi prietenii sunt in doliu. Un tanar motociclist si-a pierdut viata pe soseaua ce leaga Timisoara de Deva.

Razvan Ienus plecase din Timisoara intr-o plimbare la marginea judetului. Nu se stie din ce motiv, intr-o curba, aproape de Cosava, acesta a izbit violent o autoutilitara care circula regulamentar. Impactul a fost devastator.

Un echipaj al ambulantei venit in mare graba la locul accidentului n-a mai putut face nimic pentru motociclistul de 27 de ani.


Prietenii sai din Timisoara, din Lugoj, si din alte parti ale judetului sunt socati de vestea ca Razvan nu mai e printre ei.

Era un baiat de nota zece. Toti suntem socati. Zilele trecute ne intreba daca nu vrem sa iesim la plimbare cu motoarele. Motorul era dragostea lui„, a declarat pentru lugojinfo.ro unul dintre prietenii barbatului.

Suntem toti socati! Era cunoscut si avea prieteni in tot judetul. Noi motociclistii suntem o comunitate foarte unita. Anul trecut a postat o poza cu el ca si cum ar fi suferit un accident. Toti am fost revoltati ca a postat asa ceva. Nimeni nu si-a imaginat ca va sfarsi asa”, a declarat un alt prieten.

Trupul neinsufletit a fost transportat la morga din Faget urmand ca in cursul zilei de luni sa fie dus la Timisoara.

Exit mobile version