Opinia Timisoarei

Motociclisti care terorizeaza orasul ambaland motoarele noaptea, prinsi de politisti la Timisoara si sanctionati. N-au scapat de amenzi nici terasele zgomotoase

TIMISOARA. Amenzi drastice aplicate de politistii locali si jandarmi, in noaptea de sambata spre duminica, la Timisoara.

CITESTE SI: Se fac o multime de angajari pe durata nedeterminata la Spitalul Militar din Timisoara. Se cauta si ingineri, si inspectori, si economisti, personal civil. Lista posturilor disponibile

Oamenii legii au verificat 20 de baruri si restaurante cu terase din oras, dupa ce au primit sesizari de la timisoreni care se plangeau ca nu se pot odihni din cauza zgomotului.

De asemenea agentii au prins si 5 motociclisti si un sofer care au ambalat prea tare motoarele sau au facut drifturi in diferite zone din oras. Politistii au dat 26 de sanctiuni, cu in valoare totala de 16.170 de lei.

Politistii locali au primit numai in ultima luna 33 de sesizari de la timisoreni care s-au plans ca muzica rasuna prea tare din unele localuri sau ca motociclistii calca acceleratia in creierii noptii pe strzile din cartiere.

Exit mobile version