Opinia Timisoarei

Motociclista ranita, dupa ce a izbit o masina la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident de circulatie, miercuri dimineata, la Timisoara. O motociclista a fost ranita dupa ce s-a izbit de o masina. Din primele date, soferul nu s-ar fi asigurat la un viraj, n-a cedat trecerea, iar femeia pe motor a intrat direct in autoturism.

CITESTE SI: Tot mai multe curajoase pe motoare la Timisoara. Motociclistele au devenit membri cu drepturi depline in familia bikerilor. Video

Accidentul s-a petrecut pe strada Avram Imbroane. In urma impactului, femeia a fost aruncata de pe motocicleta pe asfalt. O ambulanta a preluat-o si a transportat-o de urgenta la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus un autoturism pe strada Avram Imbroane dinspre Muzeul Satului spre strada Gheorghe Adam, iar în dreptul imobilului cu numărul 70 ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de o femeie în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia în vârstă de 39 de ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version