Opinia Timisoarei

Motociclista ranita dupa ce a fost izbita de o masina si proiectata in alta, la Timisoara

TIMISOARA. O motociclista care circula regulamentar a fost ranita, miercuri seara, dupa ce a fost izbita de o masina la Timisoara.

CITESTE SI: Biciclist luat cu salvarea dupa ce a fost izbit pe trecerea de pietoni de masina unei soferite, la Timisoara 

Accidentul a avut loc pe bulevardul Liviu Rebreanu in apropierea intersectiei cu bulevardul Sudului. Motociclista, in varsta de 23 de ani, a fost lovita din spate de un autoturism si proiectata in masina din fata ei. Motocicleta a fost aruncata pe marginea drumului, iar tanara a fost ranita. La fata locului a ajuns repede o ambulanta care a dus-o pe femeie la spital.
Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Momentul impactului a fost filmat de o camera de supraveghere montata in zona!

Un tanar în varsta de 23 de ani a condus un autoturism pe bld. Liviu Rebreanu, dinspre Aleea Sanatații inspre intersecția cu bld. Sudului, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu o motocicleta, condusa de catre o femeie, care în urma impactului ar fi fost proiectata în autoturismul ce circula regulamentar în fața sa, condus de catre un barbat în varsta de 35 de ani.

In urma impactului a rezultat o victima, respectiv femeia de pe motocicleta, care a fost transportata la spital în vederea acordarii de îngrijiri medicale.

In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version