Opinia Timisoarei

Motociclist ranit dupa ce a fost izbit de masina la Timisoara. Surpriza pentru politisti

TIMISOARA. O masina si o motocicleta s-au ciocnit vineri dupa-amiaza, iar un tanar a fost ranit.

CITESTE SI: Femeie ranita, dupa un accident nu departe de Timisoara. Greseala facuta de un sofer de tir 

Soferul autoturismului conducea pe strada Gavril Musicescu, dinspre Calea Martirilor, iar la intersectia cu strada Pius Brinzeu s-a izbit de o motocicleta. In urma impactului, motociclistul a fost trantit pe asfalt.

Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si ambulantei. Conducatorul motocicletei a fost preluat si transportat la spital.

Un barbat in varsta de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gavril Musicescu dinspre Calea Martirilor, iar la intersectia cu strada Pius Brinzeu ar fi intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de un barbat in varsta de 35 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 35 de ani, care a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transsmis reprezentantii IPJ Timis.

Ambii conducatori au fost verificati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

UPFATE: La spital, motociclistul a fost verificat si cu drugtestul, care a aratat ca acesta consumase cannabis. Acum si tanarul se va alege cu un dosar penal.

Foto: Arhiva

Exit mobile version